تبلیغات
تاکستان

تاکستان
 
قالب وبلاگ
حلوای سه آرد مجلسی

مواد لازم:

آرد سفید                        125گرم

آرد نخودچی                   125گرم

آرد برنج                         125 گرم

روغن مایع                     200گرم

پودر هل                       1قاشق مرباخوری

مواد لازم برای شهد:

آب                             3پیمانه

شکر                          3پیمانه

گلاب                         2/1پیمانه

زعفرون دمکرده             3قاشق سوپخخوری

طرز تهیه:

ابتدا شهد رو آماده میکنیم...آب و شکر رو با هم مخلوط و میذاریم روی حرارت ملایم و اجازه میدیم بجوشه و شکر حل بشه.بعد گلاب و زعفرون دمکرده رو بهش اضافه میکنیم و بعد از2دقیقه از روی حرارت برمیداریم و میذاریم کنار.

آرد سفید رو در ظرف مناسبی میریزیم و میذاریم روی حرارت کم وبه مدت 30دقیقه تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه و کمی تغییر رنگ بده بعد آرد برنج رو اضافه میکنیم و به مدت 15دقیقه تفت میدیم و در نهایت آرد نخودچی رو اضافه و به مدت 10دقیقه تفت میدیم تا بوی خامی آرد نخودچی هم گرفته بشه (نباید زیادی روی حرارت بمونه چون زود میسوزه )*

نکته:حتما از آرد برنج و آرد نخودچی مرغوب استفاده کنید.*

 

بعد از روی حرارت برمیداریم و از الک رد میکنیم و مجددا روی حرارت میذاریم و کم کم روغن رو بهش اضافه میکنیم (حتما کم کم بریزین چون ممکنه کمتر یا بیشتر از این مقدار روغن ببره بستگی به ری آردها داره)*بعد پودر هل رو اضافه میکنیم.

حلوا رو مدام هم میزنیم تا هم بوی خامی روغن گرفته بشه و هم رنگ حلوا کمی طلایی بشه.

در نهایت کم کم شربت رو میریزیم و مدام هم میزنیم تا شربت به خورد حلوا بره و جمع بشه بعد از روی حرارت برمیداریم(این حلوا مثل حلواهای دیگه نباید خیلی سفت بشه کمی به قاشق میچسبه)*

 بعد در ظرف مورد نظر میریزیم و تزئینش میکنیم.

 من حلوا رو در قیف ریختم و با خلال پسته و گل محمدی تزئینش کردم.

مزه ش هم عالیه..

با یه فنجون چای خوش عطر و طعم از خوردنش لذت ببرین...

نوش جونتون..




طبقه بندی: خانه داری،
[ پنجشنبه 28 خرداد 1394 ] [ 05:46 ب.ظ ] [ ارکیده نازی ] [ نظرات ]
.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ

نویسندگان
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :