تبلیغات
تاکستان

تاکستان
 
قالب وبلاگ
بانو

مواد اولیه :
برنج - یك كیلو
مرغ - یك عدد
كشمش پلویی - 100 گرم
زرشك - 150 گرم
خلال‌پسته - 100 گرم
خلال بادام - 100 گرم
روغن - 150 گرم
خلال پرتقال - دو پیمانه
پیاز - دو عدد
زعفران ساییده - به میزان لازم
فلفل - به میزان لازم
نمك - به میزان لازم


طرز تهیه:
مرغ را با پیاز و نمك می‌پزیم. گوشت مرغ را از استخوان جدا كرده و به اندازه‌های متوسط خرد می‌كنیم. برنج را آبكش كرده سپس در ‌قابلمه، كمی آب و روغن می‌ریزیم. نصف برنج را در قابلمه ریخته و مقداری مرغ خرد شده را روی آن می‌ریزیم. بقیه برنج را در قابلمه ریخته، خلال بادام و پرتقال را لایه‌لایه روی برنج قرار داده و صبر می‌كنیم تا دم بكشد. زرشك و كشمش را با كمی شكر در روغن سرخ می‌كنیم. خلال پرتقال را دوباره جوشانده و آب آن را عوض می‌كنیم.

آب مرغ را می‌جوشانیم تا غلیظ شود. هنگام كشیدن برنج، دو یا سه كفگیر از روی برنج برداشته و با مقداری زعفران مخلوط می‌كنیم. مقداری خلال بادام، پرتقال و پسته را با كشمش و زرشك سرخ كرده، با مخلوط زعفرانی هم می‌زنیم.

نکات تغذیه ای:
این غذا، لذیذ و دارای رنگ و طعم متنوعی است. در این پلو، از مواد گیاهی مثل هویج، بادام، کشمش استفاده شده است. بادام و کشمش منابع خوب کلسیم هستند که برای تقویت استخوانها مفید می باشند. همچنین بادام و پسته سرشاراز منیزیم بوده که باعث پیشگیری از بیمارهای قلبی – عروقی می شوند. هویج پخته شده هم( همانطور که در قسمت دانستی های تغذیه سایت تبیان آمده است) حاوی آنتی اکسیدان های زیادی است که می تواند از وقوع سرطان ها و بیماریهای قلبی- عروقی پیشگیری کند.
این غذا در کل حاوی 4413 کالری انرژی است.اگر این مقدار غذا توسط 15 نفر خورده شود سهم هر فرد از انرژی به طور متوسط 295 کالری خواهد بود.







طبقه بندی: خانه داری،
[ سه شنبه 19 خرداد 1394 ] [ 03:48 ب.ظ ] [ ارکیده نازی ] [ نظرات ]
.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ

نویسندگان
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :